New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els s . ____________________ i s . ____________________ van ser els segles de grans científics com Leonardo da ____________________ , Copèrnic , Kepler , etc . Entre els descobriments més importants trobem la teoria de l'Heliocentrisme on ____________________ va posar en el centre del sistema solar al sol i no a la Terra com s'havia cregut fins al moment .

Trobem també avenços en anatomia gràcies a les disseccions de cadàvers , fetus , adults i gent gran dels que es va realitzar milers de croquis i es van prendre multitud de notes que van permetre el seu estudi posterior . Però pel món musical sobretot cal destacar la invenció de la ____________________ , ja que passem de centralitzar l'estudi en els convents i monestirs a permetre difondre'ls per tot l'estat .

Es van difondre traduccions ____________________ i ____________________ dels textos de l'antiguitat , es van crear manuals que van permetre la difusió de les matemàtiques , la ____________________ , i un llarg etcètera que va fer avançar la societat a passos de gegant .