New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Em dic ALEXIS JIMÉNEZ ROS , soc de Barcelona i vaig neixer un mes de Desembre del l'any 1987 .
La meva familia en aquell moment tenia 4 membre ja : el meu pare , Salvador , la meva mare Rosa , i els meus dos germans , Damià i Carles , que en aquell moment tenien 6 i 8 anys . Soc el fill petit , el germà petit , i el petit de la familia . Aixó ha marcat el meu caràcter . Ser el petit i que se't prengui seriosament és complicat , i més en una familia amb tot homes , exceptuant a la meva mare ( els germans dels meus pares són tots homes també )

Aprenentatge en FAMILIA i AMICS :
* A casa de ben petit , em varen ensenyar a compartir les coses . Poques coses noves em compraben a mí , al ser el petit , jo era l'etern hereu .
* M'han ensenyat a ser jo mateix , a ____________________ - me per fer alló que vull , a actuar en conseqüencia amb el que penso i a no pereocupar - me per l'opinió dels altres .
* Em varen ensenyar que la ____________________ de confort no pot ser restrictiva per vire la vida , que ha de ser explansiba i estar obert al món i a les sorpreses que ens depara el futur .
* Amb els meus amics vaig aprendre a ____________________ de com en sento . A saber expressar les meves emocions i sentiments
* Amb ells també vagi entendre que s'ha ____________________ fer feliç a les persones que estimes . A ser ____________________ davant de la vida .

Aprenentatge a l'ESCOLA :
* A l'escola em varen ensenyar que ____________________ também s'aprén .
* Em varen ensenyar a ser ____________________ , a ser bon company i a ser respectuos , a ____________________ per la feliçitat dels altres . Llastima que no els i ensenyessin igual de bé a tots els meus companys , ja que alguns eren auténtiques bésties , i els altres patiem sempre el seu aborriment i mala baba . Aixó em va ensenyar que cal ____________________ l'efecte negatiu de la crítica , i només quedar - se amb aquella part que suma valor a un mateix .
* A l'escola i a casa em varen ensenyar que les coses es demanen si us plau , a donar les gràcies i a demanar perdò quan m'he equivocat o li he fet mal a algú , d'una manera o d'un altra . Llàstima que avui en dia , aquestes senzilles coses se'ls hagi oblidat a tanta gent .
* A ____________________ em varen ensenyar que només sent jo mateix , podria sentirme orgullos de mi . Em varen a confiar i a creure en mi .
* Em varen ensenyar a ____________________ - me davant de les espectatives , quan aquestes no eren favorables .

____________________ a la FEINA :
* A la feina he après a que en ____________________ es treballa millor , que les problèmes d'un són els problèmes de tots .
* He après tombé que cal apprendre a delegar i a confiar en les altres , a que cal ____________________ - se per conseguir el que es vol i a que cal saber ____________________ els recursos ( materials i personals ) per a aconseguir un objectiu marcat .
* M'han ensenyar a ____________________ a aquell que en sap més que jo , i a tenir l'humilitat per acceptar - ho i aprendre'n .

Aquest soc jo i el meu aprenentatge ! Gràcies per llegir - m e