New Activity
Play Matching Pairs

Entrevista on-line

En panell

Individual

En grup

Per competències

Telefònica

Curricular

Missatgeria instantània

La persona entrevistadora, per mitjà de preguntes, conversa amb el/la candidat/a amb l'objectiu de revisar la seva trajectòria formativa i laboral.

Tenen com a objectiu determinar si el candidat compleix els requisits específics del lloc de treball i descartar els candidats/es que no els compleixen. És un primer filtre per accedir al següent pas del procés de selecció.

Avalua les habilitats i capacitats respecte al lloc de treball. Les preguntes (explicació de situacions diverses de la vida personal i professional) van dirigides a esbrinar si la persona té o no les competències marcades per aquella vacant.

Una persona entrevistadora i una persona candidata. Són les entrevistes més freqüents i les més utilitzades, especialment en les primeres fases del procés de selecció.

És la que es realitza a través d’una videoconferència per Internet, utilitzant un ordinador, mòbil o tablet.

Dos o més persones entrevistadores i una persona candidata. Són entrevistes amb tribunal o entrevistes en les últimes fases del procés de selecció on intervenen el personal tècnic de RRHH i cap/s d’àrea.

Es convoca a diferents candidats/es i s’avalua aspectes personals (actituds i aptituds: competències) relacionats amb el lloc de treball a cobrir.

S’utilitza aquesta via per una primera preselecció de candidats abans de l’entrevista de treball