New Activity
Play Fill in the Blanks Game
CONDICIONADORS DE L'OLI
Els ____________________ de ____________________ són els ____________________ que ens permeten mantenir l ? oli en unes condicions de ____________________ adequades i ____________________ la vida de la instal·lació . Aquests elements són :
? ____________________ : és l ? encarregat de retirar de l ? oli les ____________________ sòlides en suspensió ( ferritja metàl·lica , plàstica , ? )
? ____________________ : Es col·loca darrere de la bomba i indica la ____________________ de treball .
La ____________________ del fluid hidràulic es necessària per ____________________ que la ____________________ produïda pel funcionament normal del sistema acabi ____________________ elements de la instal·lació com : vàlvules o la bomba .
Tots els filtres estan formats per : ____________________ exterior , ____________________ ____________________ ( a l ? interior ) , addicionalment inclourà una vàlvula de ____________________ - ____________________ , que s ? obrirà quan el material filtrant estigui ____________________ , de manera que permeti el pas del flux d ? oli evitant que el circuit es col·lapsi per culpa del filtre .
XARXA DE DISTRIBUCIÓ :
Ha de ____________________ la ____________________ i ____________________ de l ? oli a tots els ____________________ ____________________ ? ús .
A les instal·lacions hidràuliques es necessita un ____________________ de ____________________ del fluid , ja que es reutilitza i ha de retornar al ____________________ .