New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Narrador : En aquell temps , Jesús prengué Pere , Joan i Jaume i pujà a la ____________________ a pregar . Mentre pregava , es trasmudà l ? aspecte de la seva cara i el seu vestit es tornà ____________________ i ____________________ . Llavors dos homes es posaren a conversar amb ell . Eren ____________________ i Elies , que es van aparèixer gloriosos , i parlaven del traspàs d ? ell , que s ? havia d ? acomplir a Jerusalem .
Pere i els seus companys estaven ____________________ profundament , però quan es ____________________ , veieren la glòria de Jesús i els dos homes que eren amb ell . Quan aquests anaven a separar - se de Jesús , Pere li digué :
Pere : «Mestre , que n ? estem de ____________________ , aquí dalt ! Fem - hi tres ____________________ , una per a vós , una per a Moisès i una altra per a Elies . »
Narrador : Parlava sense saber què es deia . Mentre parlava es formà un ____________________ i els cobrí . Ells s ? esglaiaren en veure que entraven dins el núvol . Llavors del núvol estant una veu digué :
Déu : «Aquest és el meu ____________________ , el meu elegit ; ____________________ - lo . » Així que la veu hagué parlat , es van trobar amb Jesús tot sol . Ells guardaren el secret , i aquells dies no contaren a ningú res del que havien vist .