New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1 . Sinds ik een nieuwe job heb , zit ik tot over ____________________ ____________________ in het werk .
2 . Die avond viel hij een beetje ____________________ ____________________ ____________________ omdat hij alleen zat , de anderen dansten in het midden van de kamer , wat niet zijn ____________________ plek was .
3 . Soms ____________________ ik ____________________ ____________________ om mij in België thuis te voelen . Ik ben in Polen ____________________ en ik heb daar ____________________ vriendschappen ____________________ . Nu moet ik vaak ____________________ ____________________ mijn vrienden in Polen en de nieuwe vrienden in België .
4 . In het bos kan ik ____________________ ____________________ ____________________ met de natuur .
5 . Mijn moestuin is ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ een soort therapie voor mij . Als ik mijn handen vuilmaak met aarde , lijken mijn problemen ____________________ te ____________________ .
6 . Sommige mensen vinden Belgen ____________________ , maar daar ben ik het niet mee eens .
7 . Toen ik 20 was , ben ik ____________________ ____________________ om in Australië te backpacken .
8 . Wat wil je nu ? ! Welke keuze je ook maakt , je moet ____________________ ____________________ ____________________ beslissen .
9 . Soms voelt het alsof ik ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ omdat ik precies de enige ben die aan onbestaande problemen denk .
10 . Dansen op mijn ____________________ muziek is de manier waarop ik me het best kan ____________________ .