New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El 1492 , els Reis Catòlics van ____________________ la primera expedició de Cristòfol Colom .
Aquest volia arribar a ____________________ navegant cap a l ? oest i travessant l ? Oceà ____________________ . Per fer - ho , els Reis Catòlics li van proporcionar 2 caravel·les : la Pinta i la ____________________ ; i una nau : la Santa ____________________ , a més d ? aliments , armes i un centenar de mariners .
Va partir el dia ____________________ d ? agost de 1492 des del port de ____________________ de la Frontera , a Huelva . Dos mesos després , el 12 ____________________ ? octubre , arribaren a l ? Illa de San Salvador , pensant que havien arribat al ____________________ . D ? aquesta manera , Colom havia descobert Amèrica , sense donar - se ? n compte . De fet , va morir sense saber - ho . Va ser el cartògraf ____________________ Vespucci qui demostrà que aquelles terres no eren
d ? Àsia , sinó que formaven un nou continent , i d ? ell ve el nom d ? Amèrica .
Després del primer viatge , els ____________________ varen conquerir en molt poc temps les illes de la mar Carib i varen explorar la resta del continent . Hernán Cortés va conquerir ____________________ i Francisco Pizarro va conquerir el Perú .