New Activity
Play Fill in the Blanks Game
- Al Japó es va originar la Guerra del ____________________ .
- La raça ària és una raça ____________________ .
- El Tractat de Versalles té com objectiu posar fi a la ____________________ .
- La Guerra del ____________________ és una tàctica bèl·lica ofensiva que pretén obtenir una victòria decisiva amb un atac localitzat , ____________________ i ____________________ en el temps del conjunt de forces mecanitzades terrestres i ____________________ amb la finalitat de desballestar profundament la capacitat militar , ____________________ o ____________________ de l'enemic .
- Montgomery va ser el primer vescomte del ____________________ , fou un oficial de l'exèrcit ____________________ , sovint conegut com a " Monty " .
- El règim de ____________________ és un règim polític col·laboracionista amb l'Alemanya nazi que es va instaurar a ____________________ durant la ____________________ ____________________ ____________________ .
- Stalin va ser el primer Secretari General del Partit ____________________ de la Unió ____________________ entre els anys ____________________ i ____________________ , any de la seva mort . Després de la mort de ____________________ el 1924 , va ser el màxim dirigent de ____________________ .
-