New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Oké , wie gooit z ? n fiets hier nou neer ? Dít is waarom er twee fietsen in de gracht liggen

Is het een daad van vandalisme ? Het ____________________ van een dronkemansactie op een zaterdagavond ? Alles kunnen ____________________ op de Breestraat in het historisch hart van Amersfoort zich ____________________ , maar waarschijnlijk niet wat de twee ____________________ fietsen op de kade daar écht doen .

De fietsen ( ____________________ één compleet met fietstas ) zijn een ____________________ van de Kunstvaarroute , een ____________________ tocht over de Amersfoortse grachten die voor mei en juni op het programma staan .

Ze liggen of hangen in de tuin van Anneke Reitsma . , , In eerste ____________________ zou dit werk aan de Zuidsingel liggen , maar daar waren wat ____________________ ? , aldus Reitsma . , , Toen heb ik ze welkom ____________________ . ?

Het werk is het ____________________ van kunstenares Paula van Middelaar , ____________________ navraag . De ____________________ gedachte : , , Dat mensen bewuster met het milieu ____________________ en ____________________ realiseren wat er gebeurt wanneer er iets in de gracht ____________________ , ____________________ of dit bewust of onbewust gebeurt . ?

Haar droom is dan ook een grachtennetwerk zónder afval .