New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Benja ( 20 ) woont nog bij zijn ouders en doet niks . Hij studeert niet , hij wil graag acteren ____________________ hij is al twee keer afgewezen door de Toneelschool in Amsterdam . Hij ziet zichzelf als een prachtig voorbeeld van een mislukkeling .

Hoe ziet een doorsnee dag er voor jou uit ?
Heel slecht , he he . Ik studeer niet en werk veel . Ik werk vijf dagen per week bij café Vertigo in het Vondelpark . Dat gaat zo : 5 uur 's middags kom ik bij Vertigo en eet ik avondeten voor maar 3 euro ( ik krijg natuurlijk korting ) . Ik werk dan tot één , twee uur 's nachts , daarna ga ik uit ____________________ dan kom ik rond zes uur 's ochtends thuis . Ik slaap dan meestal tot een uur of twee , drie 's middags , sta dan op en ontbijt , relax even thuis en ga dan avondeten bij Vertigo . Simpel gezegd , ik werk en ik ga uit .

In hoeverre steun je nog op je ouders ?
Nou ____________________ ik nog bij mijn ouders woon steun ik redelijk veel op ze . Ik krijg geen geld van ze , ____________________ ik eet en woon natuurlijk op hun kosten . Dat scheelt mij een hoop geld . De eerste twee jaar na de middelbare school steunde ik nog wel echt op m'n ouders , ook financieel . Daarna wilde ik naar de Toneelschool , ____________________ daar werd ik dus afgewezen . Ik had niet echt iets in gedachte van wat ik wilde doen buiten acteren . Ik heb gymnasium gedaan ____________________ wil absoluut niet studeren . Dat zie ik gewoon niet zitten . Nu werk ik dus ____________________ ga ik veel uit .

Hoe kom je financieel rond ?
Nou , ik verdien bij Vertigo ongeveer 600 euro per maand , exclusief fooi . Dit gaat vrijwel allemaal op aan uitgaan . ____________________ ik al zei steunde ik financieel de eerste twee jaar na school erg op m'n ouders , ____________________ ik speelde ook wel in films . Geen grote rollen maar een paar scènes in Spangen of ziets . Voor een jongen van mijn leeftijd verdiende ik daar een behoorlijk smak geld mee , waar ik dan weer een tijdje mee vooruit kon . Ik had toen het gevoel : waarom zou ik werken ____________________ ik geld genoeg heb ? Nu gaat het acteren wat minder en werk ik dus bij Vertigo . Ik ga eind deze maand uit huis ____________________ dan gaan mijn kosten wel wat omhoog . De huur wordt 175 euro per maand , ____________________ ik moet makkelijk rond kunnen komen met wat ik nu verdien .

Is alles gegaan ____________________ je op de middelbare school verwacht had ?
Nou eerst wilde ik een jaar niets doen , dat is wel gelukt . Daarna wilde ik naar de Toneelschool en vielen mijn plannen een beetje in elkaar ____________________ ik werd afgewezen . Het is niet zo ____________________ ik heel veel verwachtte , ____________________ ik had wel op veel gehoopt . Ik had in ieder geval op meer gehoopt dan dit .