New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Durant l'estiu del ____________________ , Sandy , una estudiant ____________________ va de vacances als Estats Units , coneix ____________________ , el cap de la banda de joves dels " T - Birds " . El seu amor es troba però interromput per la fi de les ____________________ , ja que Sandy ha de tornar al seu ____________________ .
Tanmateix , l'atzar fa que Sandy es quedi a ____________________ i que integri l'institut ____________________ , que és el mateix on ____________________ Danny , tot i que ella no ho sap . Allà es fa amiga d'un grup de noies , les " ____________________ ____________________ " , liderat per ____________________ Rizzo . Així , ____________________ i Sandy expliquen als seus amics , cadascun pel seu cantó , el seu amor de vacances perdut . ____________________ i Sandy s'acaben trobant i decideixen reprendre la seva relació encara que tot els oposi a l'institut . . .
En paral·lel , hi ha la rivalitat entre la banda de Danny , els " T - ____________________ " i la dels " ____________________ " ; la carrera de cotxes en la qual s'enfrontaran serà determinant . Finalment ____________________ i Danny intenten tots dos canviar per agradar a l'altre i tot acaba en una ____________________ del grup .