New Activity
Play Quiz
1. 
Polleke staat op de Korenmarkt. Hij neemt de meest noordelijke straat en volgt deze tot hij een zijstraat tegenkomt. Hij slaat af in oostelijke richting. Voor dat de straat een bocht maakt, slaat hij af in een klein steegje dat naar het noorden loopt. Duid onderaan de weg aan die Polleke aflegt.
A.
Rechts, links, rechtdoor, links
B.
Rechtdoor, recht, links
C.
Links, rechts, rechtdoor
2. 
Polleke start op het kruispunt van de Langemunt met de Onderstraat. Hij neemt de Onderstraat in zuidoostelijke richting. Hij neemt de tweede straat in noordoostelijke richting. Dan wandelt hij verder en neemt de eerste straat in noordwestelijke richting. Dan neemt hij de eerste straat in noordoostelijke richting en de eerste straat in noordwestelijke richting. Dan merkt hij een bankje op aan de rand van het plein en gaat even zitten om uit te rusten.
A.
Rechts, rechtdoor, links, rechts, rechtdoor
B.
Rechts, rechts, links, rechtdoor, links
C.
Rechtdoor, links, links, rechts, links
3. 
Polleke staat in het Hazewindstraatje, aan het water. Hij geniet nog even van het uitzicht en vertrekt dan in zuidelijke richting. Hij wandelt een heel eind langs het water om dan een brugje te nemen dat naar het westen gaat. Hij steekt het water over en neemt de eerste straat in noordelijke richting. Hij blijft wandelen tot hij afslaat aan de tweede grote straat die hij tegenkomt in oostelijke richting. Hij wandelt nog een klein eindje, tot hij op een pleintje komt en aanbelt bij zijn Oma.
A.
Rechtdoor, rechts, rechts, rechts
B.
Rechts, links, links, rechtdoor
C.
Rechtdoor, links, links, links