New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Les estructures ____________________ del sistema sanitari a l ? Estat espanyol són ( a ) les ____________________ de salut que se subdivideixen territorialment en ( b ) ____________________ bàsiques de salut .

Les primeres ( a ) desenvolupen activitats dels nivells d ? atenció primària i ____________________ , mentre que les segones ( b ) fan només funcions d ? atenció ____________________ en els centres de salut coneguts com a ____________________ .

La població teòrica de les primeres ( a ) oscil·la entre els ____________________ i ____________________ habitants i es delimiten segons factors geogràfics , ____________________ , demogràfics , laborals , epidemiològics , culturals . . . En les segones ( b ) , la població teòrica a què donen cobertura oscil·la entre els ____________________ i ____________________ habitants i el criteri fonamental per a la seva delimitació és ____________________ ? accessibilitat .

Pel que fa a Catalunya , les estructures bàsiques de salut reben el nom de ____________________ sanitàries , que se subdivideixen en estructures ____________________ anomenades ____________________ sanitaris i , alhora , aquestes se subdivideixen en estructures més petites que són les ____________________ bàsiques de salut , on s ? hi desenvolupa l ? atenció primària .