New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els éssers humans del paleolític eren ____________________ , ja que la majoria d'aliments procedient de la recol . lecció de fruites i arrels ; caçadors , que feien servir ____________________ per caçar tota mena d'animals la carn dels quals els servie ____________________ i amb les pells fabricaven ____________________ per abrigar - se i , ____________________ , activitats que duien a terme a prop d'un riu , capturant els peixos amb les mans , o fent servir trampes i ____________________ d'os senzill .
Durant el ____________________ , els humans es desplaçaven d'un lloc a un altre buscant menjar , eren ____________________ .
El domini del ____________________ va suposar un canvi important . Els va aportar la ____________________ de les coves , escalfar - se , ____________________ aliments i ____________________ els animals salvatges .
Els éssers humans del paleolític vivien en agrupats en ____________________ , formades per diverses ____________________ . Un grup de tribus formaven un ____________________ .