New Activity
Play Fill in the Blanks Game
La ____________________ és un planeta i , per tant , no té llum pròpia .

Rep la llum del ____________________ , que és una ____________________ .

L´eix de la Terra és una ____________________ imaginària que travessa el ____________________ .

L´eix de la ____________________ uneix el pol ____________________ i el ____________________ ____________________ .

L´equador és una ____________________ imaginària que divideix la ____________________ en ____________________ meitats . L´hemisferi ____________________ i l´hemisferi ____________________ .

La ____________________ és un ____________________ i gira sobre ____________________ ____________________ . Durant este gir , una part de la Terra queda encarada al ____________________ i rep la seua ____________________ i ____________________ : és de ____________________ . En este mateix espai de temps , a la part oposada de la Terra no hi arriba la ____________________ ____________________ ____________________ , allí es de ____________________ . Este moviment de la Terra es diu moviment de ____________________ .

La ____________________ també gira al voltant del ____________________ . Tarda ____________________ dies a fer una volta completa , és a dir , un ____________________ . Este moviment es diu moviment de ____________________ .

Durant el moviment de ____________________ , com que l´eix de la Terra està inclinat , els ____________________ ____________________ ____________________ no arriben de la mateixa manera a tota la Terra . Per això , les ____________________ varien al llarg de l´any i es produeixen les ____________________ .