New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1 . De film was zo ____________________ dat ik ervan moest huilen .

2 . Mr . Bean is zo ____________________ ! Hij doet me altijd lachen .

3 . Wat een ____________________ verhaal ! Ik ben zo nieuwsgierig naar wat er nu gaat gebeuren . Ik hoop dat het monster de kinderen niet opeet !

4 . Deze documentaire is erg ____________________ . Ik heb veel nieuwe dingen gehoord .

5 . Gewoon naar tv kijken is ____________________ . Jonge mensen gebruiken tegenwoordig Netflix of andere streamingdiensten .

6 . Spruitjes in plaats van popcorn in de cinema ? Het is zeker een ____________________ idee , maar ik weet niet of het zal werken .

7 . Het moment waarop de hond en het baasje elkaar eindelijk terugzagen was bijzonder ____________________ . Ik heb toch even een traantje gelaten .

8 . Oude films vind ik meestal ____________________ . Het gaat zo traag en gebeurt zo weinig .

9 . Ik ben naar een nieuwe serie op Netflix aan het kijken . Het is echt boeiend ! Je kan echt niet voorspellen wat er gaat gebeuren . Het verhaal is heel ____________________ !
1 . Drones zijn een ____________________ hulpmiddel voor de politie .

2 . Is het niet ____________________ om zomaar je privacy op te geven ? Wat als er slechte mensen aan de macht komen in ons land ?

3 . Het gevoel dat je geen privacy meer hebt , is voor veel mensen ____________________ .

4 . Het project ? niveau S ? belooft een perfect veilige samenleving zonder criminaliteit . Dat is een ____________________ idee . Maar is het wel ____________________ ?

5 . De minister belooft veel dingen , maar hij kan ze niet realiseren . Hij is niet meer ____________________ .

6 . De Privacycommissie telt 47137 plaatsen in België waar er camera's hangen . Dat is erg veel . Dat is een ____________________ aantal .

7 . Ik vind het ____________________ dat zo weinig mensen interesse tonen in het thema privacy . Dat is toch voor iedereen belangrijk ?