New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Laten we eens praten over de wereld waarin we leven . We wonen allemaal op de ____________________ en we zijn allemaal verschillend , toch ? In onze ____________________ geloven sommige ____________________ in verschillende godsdiensten . Dit maakt onze wereld uniek en ____________________ . Het gaat niet alleen over het ____________________ maar ook verschillende ____________________ .
Maar hoe kunnen we elkaar begrijpen als we zo verschillend zijn ? Het antwoord is eenvoudig : door respect en ____________________ . We moeten elkaar accepteren en onze verschillen respecteren . Hierdoor kunnen we in ____________________ samenleven en onze verschillende ____________________ en waarden waarderen .
Onze mening en ____________________ kunnen veranderen , afhankelijk van onze ervaringen en omgeving . Het is belangrijk om altijd onze ____________________ en ideeën uit te drukken , maar we moeten ook altijd luisteren naar anderen en ____________________ hebben voor hun meningen .
Laten we samenwerken om de ____________________ een betere plek te maken door ____________________ te ____________________ , respecteren en samen te leven .