New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Acaba d'arribar al nostre laboratori d'anàlisi d'aigües una mostra preocupant del riu Tapti . Aquesta mostra té una turbiditat molt alta , de 85 ____________________ . A més , l'aigua és significativament àcida , amb un ____________________ de 4 , 2 . Pel que fa al sòlids dissolts , la ____________________ és alta : 1 , 1 mS / cm .
Veient que el contigut de sòlids era gran , hem decidit evaporar tota l'aigua i fer l'anàlisi gravimètrica i elemental del precipitat . Doncs bé , dels 960 mg / L de sòlids totals , un 75% era matèria orgànica . Els resultats de l'anàlisi elemental d'aquests ____________________ mg / L de matèria orgànica indiquen una composició de 48 , 5% C , 4 , 04% H , 40 , 4% O , 7 , 07% N ( en pes ) . Per tant , en la seva fòrmula empírica , CnHaObNc , si c = 1 , llavors n = ____________________ , a = ____________________ , b = ____________________ .
La quantitat estequiomètricament equivalent d'oxigen pel que fa a l'oxidació cap a CO2 i NH3 és ____________________ mg / L . La quantitat estequiomètricament equivalent d'oxigen pel que fa a l'oxidació d'amoníac cap a nitrats és ____________________ mg / L . Per tant , un assaig de DQO de la mostra hauria d'obtenir un resultat de ____________________ mg / L . La quantitat d'oxigen dissolt en el punt de mostreig era 5 , 0 mg / L ( mesurada al mateix riu ) , però l'hem mesurat al laboratori 5 , 1 h després , resultant un valor de 1 , 0 mg / L . Suposant que el 100% de la matèria orgànica és biodegradable , el valor de la constant de desoxigenació és 0 , ____________________ d^ - 1 .