New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El drac xinès : mites i llegendes
Dins d ? una cultura extensa i dilatada com és la tradicional xinesa 0 hi ha ( haver - hi ) d ? elements relacionats amb el drac , tals com llegendes , rondalles , contes , proverbis , paraules o objectes amb ____________________ ( plural de dibuix ) d ? aquest animal . El fet que el drac ____________________ ( ser ) l ? únic animal imaginari d ? entre els ____________________ ( 12 en lletra ) de l ? horòscop xinès no impedeix que compte amb un excel·lent acolliment entre el poble local .

Les llegendes sobre el drac es poden remuntar a temps immemorials quan van aparèixer registres d ? aquest animal en el llibre anomenat Zh ? u Yì . Ací , s ? afirma que tant els núvols com els llampecs i els ____________________ ( plural tro ) eren provocats ____________________ ( contracció ) dracs .

El més curiós és que els xinesos mai van saber , fins a l ? entrada en la societat moderna , que el drac no va existir en realitat , sinó que residia en ____________________ ( article definit ) imaginació i en les llegendes que es transmetien de generació en generació . Des de l ? antiguitat , tothom ____________________ ( conèixer ) aquest animal
sense que en realitat ningú l ? haguera vist amb els seus propis ulls .

Institut Confuci , UV ( adaptació )