New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Szeretem a Balatont . Minden ____________________ három hónapot ott töltök a családommal .
____________________ ott egy kis nyaralónk . Csak két ____________________ van benne , de ____________________ és a férjemnek tökéletesen megfelel .
Május ____________________ leköltözünk a f ? városból , és október ____________________ maradunk .
Szerencsére ____________________ nyugdíjasok vagyunk , így több , mint öt ____________________ tudunk a Balatonnál lenni .
Minden nap korán kelek . Reggelit készítek a ____________________ , mert én ilyen korán még nem ____________________ enni .
Iszom egy teát , majd ____________________ a fürd ? ruhám , és irány a Balaton . Délig úszom és napozom , majd hazamegyek ebédet ____________________ ? zni .
Általában valami könny ? ____________________ csinálok . Ebéd ____________________ szundítok egy kicsit három óráig , de fél négykor megint kint vagyok a ____________________ . Délután már nem napozom , hanem csak úszom ? egészen este nyolcig .
A férjem nem tud úszni , és ____________________ napozni , úgyhogy ? általában ____________________ velem . ? inkább mindig horgászik , vagy a barátaival ____________________ a közeli söröz ? ben , ahol jól kibeszélik a feleségeiket egy - két pohár sör ____________________ . . .