New Activity
Play Fill in the Blanks Game
____________________ of ____________________ behoeften , deze ____________________ behoeften houden verband met de homeostase van het organisme en het lichamelijk evenwicht . Hieronder vallen onder meer behoefte aan ____________________ , ____________________ , ____________________ en het uitscheiden van ontlasting . Maslow classificeert hieronder ook seks en andere lichamelijke zaken zoals sport en comfort .
Behoefte aan ____________________ en ____________________ , het individu gaat beveiliging zoeken in een georganiseerde kleine of grote groep . Dit kan bijvoorbeeld de buurt , het gezin of het bedrijf zijn . Typische voorbeelden zijn : ____________________ , ____________________ en ____________________ . Er wordt gepoogd dit op te vangen door een uitgebreid stelsel van sociale zekerheid .
Behoefte aan ____________________ , behoefte aan ____________________ , ____________________ en ____________________ - ____________________ relaties .
Behoefte aan ____________________ , erkenning en zelfrespect , die de competentie en het aanzien in groepsverband verhogen ; het belang hechten aan de status in sociaal verband .
Behoefte aan ____________________ of ____________________ , is de behoefte om zijn persoonlijkheid en zijn mentale groeimogelijkheden te ontwikkelen en te valoriseren . Het sociale milieu is niet weg te cijferen als steunende basis van deze actualisatietendens .
Behoefte aan ____________________ . In de latere fasen van zijn leven nuanceert hij zijn visie op zelfactualisering [ 2 ] en legt hij de nadruk op zelftranscendentie . [ 3 ]