New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Fa més de ____________________ anys va sorgir al nord - est d'Àfrica , prop del ____________________ ____________________ , una de les civilitzacions més importants de la história , L'Egipte Antíc .
Egipte va a ser governat per ____________________ , que eren anomenats ____________________ . També es pensaven que tenien poders màgics com fer que els aigues del Nil ____________________ .
Hi havien dos tipus de societat a Egipte , els ____________________ i la resta de la poblacio . Els ____________________ eren els faraons , els nobles , els ____________________ i els escribes . La gran majoria de la població de Egipte estava sotmesa a les decisions del faraó , els nobles i els ____________________ . La resta de la població eren camperols , ____________________ , comerciants , servents i ____________________ .
El ____________________ era símbol de l'Alt Egipte . La serp era el símbol del baix Egipte . La ____________________ de pastor simbolitzava la protecció . El ____________________ simbolitzava la funció del faraó com a guia .