New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Hol volt , hol nem volt , volt egyszer egy király . A királynak volt egy szép felesége és egy szép ____________________ , akit mindenki szeretett . A király gyönyör ____________________ Hófehérkének hívták .
Egy nap meghalt a király ____________________ . A király feleségül vette a szomszéd ország ____________________ ? jét . Az új királyné nagyon szép volt , de Hófehérke ____________________ szebb volt , mint ? .
A mostohának nem ____________________ , hogy mostohalánya , Hófehérke szebb , mint ? , ezért elhatározta , hogy ____________________ a lányt . Hívta a vadászt , és elküldte az ____________________ ? be Hófehérkével . A vadásznak mondta , hogy Hófehérke szívét akarja ____________________ . A vadász ____________________ Hófehérkét az erd ? be , de nem akarta ____________________ , mert nagyon szerette . Ezért ____________________ a lányt , megölt egy ? zet , és annak a ____________________ vitte el a ____________________ .
Amikor hazamentünk , ____________________ , hogy valaki van a házban . A szobában ____________________ egy gyönyör ? lányt . Ott ____________________ az egyik ágyban . Amikor felébredt , elmondta ____________________ , hogy miért jött be a házba . Nagyon kedves és szép lány volt . Úgy ____________________ , hogy maradhat . Mi mindennap a bányában dolgoztunk , ? pedig ____________________ maradt . Minden reggel reggelit ____________________ nekünk . Nagyon finom ____________________ f ? zött , és nagyon kedves volt ____________________ . Hétvégén mi is segítettünk ____________________ : együtt készítettük a reggelit , aztán együtt takarítottunk . Sokat dolgoztunk , de volt id ? szórakozásra is . Sok vidám percet ____________________ Hófehérkével .
A gonosz mostoha viszont ____________________ , hogy Hófehérke nem halt meg . Nagyon mérges ____________________ . Úgy döntött , hogy ? öli meg a szép ____________________ . Öreg néninek öltözött , és ____________________ az erd ? be . Gyorsan megtalálta a törpék ____________________ . A törpék nem ____________________ otthon , mert a ____________________ dolgoztak . Csak Hófehérke volt otthon . Hófehérke látta , hogy egy fáradt , öreg néni van az ajtó ____________________ ? tt .
Az öreg néni egy kicsit ____________________ akart . Hófehérke nagyon kedves volt , és segített neki . ? azt mondta : Nagyon kedves lány vagy . Köszönöm , hogy ____________________ nekem . Adok ____________________ egy szép piros ____________________ , mert ilyen kedves voltál . Hófehérke örült az ____________________ , de amikor megkóstolta , ____________________ lett .
Amikor a törpék hazajöttek , azt ____________________ , Hófehérke meghalt . ____________________ neki egy szép üvegkoporsót , és el akarták temetni . Amikor vitték az üvegkoporsót az erd ? ben , ____________________ egy királyfi . ____________________ a szép lányt , és nagyon tetszett neki . Nagyon ____________________ volt , hogy meghalt .
Egyszer csak a törpék megbotlottak , és Hófehérke ____________________ kiesett az alma . Hófehérke ____________________ . A királyfi feleségül vette , és hatalmas ____________________ ? t rendeztek .
Még ma is ____________________ , ha meg nem ____________________ .