New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Quatre ____________________ de mida natural destaquen sobre el fons negre , mentre un focus de llum modela , des de l ? esquerra , la fruita , que reflecteix el seu color daurat en la vora del ____________________ del plat que l ? acull . Sota a la dreta , en primer terme , una ____________________ blanca . La tela original està reentelada i els estudis radiogràfics fan pensar que un dia es va retallar d ? una altra de més gran per convertir - la en un quadre independent . Potser era un detall d ? una escena ____________________ d ? interior domèstic amb un plat de fruites al·lusiu a la Redempció , freqüent en la producció de ____________________ . Hi ha discrepàncies entorn de la cronologia . La factura pictòrica i la composició situen la tela prop dels anys trenta del segle ____________________ , encara que també es podria relacionar amb les obres de la darrera etapa de l ? artista .
Delacroix tracta un tema ____________________ : les jornades del 27 , 28 i 29 de juliol de 1830 , quan la població francesa es va rebel·lar contra la ____________________ de Carles X , instaurada després de la caiguda de ____________________ .
En l ? escena , hi ha representats diferents personatges de diferents status socials : la ____________________ , personificada en la figura que porta un barret de copa altra i que agafa un fusell ; la classe ____________________ , amb camisa blanca , un barret amb l ? escarapel·la i un sabre a la mà ; els ____________________ , que simbolitzen el canvi , armats amb pistoles .
La Mare de Déu , asseguda en un ____________________ al terra , amb el Nen dempeus sobre la falda , sosté amb la mà dreta un gerro amb roses i un ____________________ , símbols de ____________________ i de puresa . ____________________ ? Infant , que també porta un lliri , recolza el front sobre la galta de la seva mare .

Els acull una cortina d'honor en brocat d'or i negre , subjectada per tres ____________________ , mentre que altres dos àngels asseguts a terra fan sonar un ____________________ i un llaüt . La ____________________ de les figures , l'esplendor dels teixits , el modulat de la llum i l ? ús del color blau situen aquesta taula dins el més pur estil del Quatre - cents italià .
El ____________________ , amb posat ____________________ , està assegut al costat d ? una font on abeura el seu cavall . Vesteix «a ____________________ ? espanyola» , una expressió que al segle ____________________ francès s ? utilitzava per designar una indumentària pintoresca o de fantasia , i sense cap relació amb la moda espanyola d ? aquella època .

De fet , la vestimenta «a l ? espanyola» s ? inspirava en la moda francesa del temps d ? Enric IV i Lluís XIII . ____________________ fou un dels darrers representants de l ? art ____________________ , i aquesta obra mostra el seu estil més propi : tocs de matèria lleugera coneguts com «el virtuosisme de la rapidesa» .
La parella amorosa d ? edat ____________________ és un tema de llarga tradició que va ser un dels arguments predilectes de la Reforma luterana , i que ____________________ va representar força sovint .

____________________ ? escena conté una intenció moralitzadora : representa el robatori , per part d ? una noia jove , a un ____________________ imprudent que perd el món de vista a causa dels seus encants , mentre ella somriu amb satisfacció i fica la mà a la ____________________ del ____________________ .

L ? obra , pertanyent al Llegat Cambó , està signada i datada al costat del braç de la noia amb el distintiu de ____________________ ? artista : un petit drac amb les ales cap dalt .
La creu que porta ____________________ simbolitza el seu triomf sobre la mort i no un instrument de ____________________ . El rostre no reflecteix dolor , sinó serenor i una mirada confiada en la vida ____________________ .

És un tema iconogràfic que s ? inspira en el De imitatione Christi , publicat al primer quart del segle ____________________ , que pretenia instruir ____________________ ? ànima del fidel en la perfecció cristiana .

L ? obra permet admirar la pinzellada característica del pintor , amb la qual modela els volums amb el color i ____________________ els cossos per reflectir la inquietud espiritual dels personatges .