New Activity
Play Fill in the Blanks Game
La ____________________ online és una ____________________ de màrqueting que utilitza ____________________ digitals per mostrar missatges ____________________ a una audiència ____________________ .
La publicitat ____________________ , a més , és un tipus de publicitat amb ____________________ capacitat de segmentació , mesurament ____________________ del rendiment , diversitat de formats i adaptabilitat a diferents ____________________ .
En quant a la característica de la INTERACTIVITAT de la publicitat ____________________ , vol dir que permet la ____________________ directa amb els usuaris .

Anuncis amb botons ____________________ , enquestes o altres elements interactius poden augmentar ____________________ dels usuaris amb la marca i ____________________ el CGU ( contingut generat per usuaris ) .
____________________ : capacitat d'una empresa o marca d'interactuar i ____________________ significativament amb el seu públic objectiu . Aquesta interacció del públic amb la marca pot esdevenir - se de diverses maneres , com ara : comentaris , comparticions , clics , likes , enquestes , respostes a missatges , ____________________ en fòrums o altres ____________________ que indiquin una resposta ____________________ del públic envers la marca .
Una ____________________ taxa d'engagement reflecteix una connexió ____________________ amb la comunitat o audiència , mentre que una ____________________ taxa pot indicar una ____________________ d'interès o relació .
____________________ ____________________ per ____________________ : qualsevol tipus de contingut creat per l'usuari en referència a una ____________________ , empresa o producte . Pot tenir ____________________ formes : text , foto , vídeo , . . . i se sol compartir a plataformes digitals com xarxes ____________________ , webs i blogs del mateix usuari que crea el contingut .
____________________ O ADAPTABILITAT A DIFERENTS DISPOSITIUS : la publicitat online s'adapta als diferents ____________________ ( ordinadors , tauletes i telèfons mòbils ) .
Això assegura que els ____________________ es visualitzen de manera òptima en qualsevol ____________________ i es mostren els mateixos continguts a qualsevol persona .
" Un usuari pot accedir a una pàgina web diferents vegades i , per tant , generant vàries sessions . "
Això és ____________________ .
" PERCENTATGE DE REBOT : Mètrica que ens indica el tan per u de visites que entren a una pàgina web i SÍ van més enllà de la primera pàgina . "
Aquesta definició és ____________________ .
" En la publicitat Online , RESPONSIVE , indica que l'aparença i la funcionalitat dels anuncis s ? han de poder modificar per oferir una experiència òptima en pantalles de diferents mides i resolucions . Aquesta adaptabilitat assegura que els anuncis siguin efectius i fàcils de veure tant en ordinadors com en tauletes i telèfons mòbils . "
El paràgraf anterior és ____________________ .