New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Jednou za krásného slune ? ného dne se ? irafák ____________________ vydal na dobrodru ? nou cestu po savan ? . Cestou potkal skupinu velbloud ? , kte ? í se mu zdáli velmi zajímaví . ____________________ m ? li dlouhé krky a hrb na ____________________ , co ? Otíka velmi zaujalo .

P ? istoupil k nim s úsm ? vem a pozdravil je . Velbloudi byli p ? átel ? tí a pozvali Otíka , aby se k nim p ? ipojil na jejich putování ____________________ ? tí . Otík byl nad ? ený a s radostí p ? ijal jejich ____________________ .

B ? hem cesty velbloudi Otíkovi vypráv ? li o svých dobrodru ? stvích a o tom , jak se p ? izp ? sobili ? ivotu v pou ? ti . Otík se dozv ? d ? l , ? e velbloudi mají schopnost p ? e ? ít dlouhé období bez ____________________ a potravy díky svým ____________________ ? m , které jim slou ? í jako zásobárna tuku .

Spole ? n ? prozkoumávali píse ? né duny , obdivovali zá ? ivé západy slunce a poslouchali zvuky pou ? t ? . Otík se cítil ? ? astný , ? e m ? ? e za ? ít n ? co tak ú ? asného s novými ____________________ ? áteli .

Po n ? kolika dnech putování se v ? ak blí ? il konec jejich ____________________ ? ství . Otík byl smutný , ? e se musí rozlou ? it s velbloudy , ale slíbil si , ? e se s nimi jednou zase setká .

Velbloudi Otíkovi pod ? kovali za spole ? nost a darovali mu malý kousek pou ? tního písku jako ____________________ . Otík se s úsm ? vem rozlou ? il a vydal se zp ? t na savanu , plný vzpomínek na své dobrodru ? ství s ____________________ .

A tak ? irafák Otík pokra ? oval ve svém putování po savan ? , s novými p ? áteli a nezapomenutelnými zá ? itky v srdci . A ? u ? potká kohokoli , v ? dy bude mít radost ze sdílení p ? íb ? h ? a objevování nových sv ? t ? .