New Activity
Play Fill in the Blanks Game
" Ahoj , v ? em rodi ? ? m a d ? tem !
P ? icházejí ____________________ prázdniny plné zábavy a dobrodru ? ství . Abychom se ujistili , ? e tyto prázdniny budou bezpe ? né a plné radosti , je d ? le ? ité dodr ? ovat pár ____________________ .

Zaprvé , v ? dy si dejte pozor na své okolí . Pokud se vydáte na výlet nebo do parku , ujist ? te se , ? e jste v doprovodu dosp ? lé ____________________ a z ? sta ? te pohromad ? se svými kamarády . M ? jte na pam ? ti , ? e bezpe ? nost je na ____________________ míst ? !

Zadruhé , nezapome ? te na pravidla na sjezdovkách . Pokud se rozhodnete vyrazit na ly ? e , v ? dy noste ____________________ a bu ? te opatrní na ostatní ly ? a ? e .

A nakonec , nezapome ? te si u ? ít tyto prázdniny ____________________ ! Hrajte si , relaxujte a vytvá ? ejte vzpomínky s rodinou a p ? áteli . Ale v ? dy pamatujte na bezpe ? nostní opat ? ení , která jsme práv ? zmínili .

Doufám , ? e tyto rady vám pomohou mít skv ? lé a bezpe ? né pololetní ____________________ plné radosti a dobrodru ? ství . U ? ijte si prázdniny ! "