New Activity
Play Fill in the Blanks Game

____________________ ik vier was , verhuisden mijn ouders van het ____________________ naar Rotterdam . We hadden een gezellig ____________________ , maar toch was er altijd plaats ____________________ voor mijn broer en ____________________ om te spelen .
Mijn ouders sliepen op de eerste ____________________ en wij hadden op ____________________ ieder een ____________________ kamertje , niet groot , maar heel gezellig . Alleen een beetje donker , omdat het ____________________ maar zo klein was .
____________________ mijn bed stond een nachtkastje dat nog van mijn oma was geweest . ____________________ stond er niet veel . Door die ____________________ wanden was er geen plaats voor een kast . Ik had ook geen echt bureau , alleen een klein tafeltje en een ____________________ stoel .
O ja , boven mijn bed ____________________ nog een leeslampje . Ik schreef ? s avonds altijd ____________________ in mijn ____________________ . Mijn broer , die drie jaar jonger is , moest altijd ____________________ naar bed dan ik . ____________________ mocht ik in mijn kamer niet naar muziek luisteren , ____________________ dan kon hij niet slapen .
Mijn huiswerk maakte ik het liefst ____________________ , want daar was het altijd lekker warm . Maar als mijn vriendinnen kwamen , speelden we altijd boven . Daar kon niemand ons tenminste ____________________ .
We ____________________ er alleen nooit iets eten , want dan moest mijn moeder met de ____________________ al die trappen ____________________ .