New Activity
Play Fill in the Blanks Game
ZOEKROBOT : De meest gebruikte zoekrobot is ____________________ . Je kunt er heel eenvoudig het internet doorzoeken , maar ook heel specifiek zoeken op afbeeldingen , ____________________ en nieuwsberichten . Wanneer je heel specifiek een pdf zoekt , dan type je bij jouw zoekopdracht ____________________ : pdf . Bij de ____________________ van de browser vind je alle webpagina's terug die je bezocht hebt .
MAILADRES : Mails die je eigenlijk niet wil , wordt ____________________ genoemd . Wanneer oplichters op het internet proberen te 'vissen' naar persoonlijke informatie , noemen we dit ____________________ . CHATBOX : Ook in een chatbox geldt een vorm van 'netiquette' . Wanneer je in drukletters typt , is dit zoals ____________________ in het echt .
WEBLOG : Een weblog is een soort digitaal ____________________ .
DOWNLOADEN : Downloaden is het binnenhalen van bestanden op jouw computer . Het omgekeerde van downloaden heet ____________________ . Downloaden van liedjes of films zonder te betalen voor gebruik in eigen huis is ____________________ . Wanneer je online wenst te betalen , check of de site veilig genoeg is . Zo begint het adres van een beveiligde pagina met de letters ____________________ en zie je vaak een ____________________ onderaan het scherm .