New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Com en tot el continent ____________________ , a partir del segle XI , Andorra va viure immersa en la societat ____________________ . El senyor del territori , el ____________________ ____________________ , per tal d'assegurar - se el seu domini decideix ____________________ Andorra a la casa de ____________________ . No sabem quan , però suposem que va ser al començament del segle ____________________ .
El senyor de Caboet havia de retre ____________________ al bisbe i prestar - li servei ____________________ .
El casament de la filla ____________________ de Caboet amb l'hereu del ____________________ de ____________________ va reunir les dues cases i , per tant , ____________________ va passar a dependre dels Castellbò .
Aviat es va veure que les relacions entre el ____________________ i el ____________________ no eren bones i va començar un període ____________________ envers la ____________________ .
La filla ____________________ de ____________________ i ____________________ de ____________________ , ____________________ , es va casar amb ____________________ ____________________ II de ____________________ . D'aquesta manera Andorra va passar a dependre de la casa de ____________________ , sense que això signifiqués la pau amb el ____________________ . Després de ____________________ anys d'enemistats , l'any ____________________ van signar un ____________________ , completat ____________________ anys més tard , el ____________________ .