New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Segons el sistema de classificació ____________________ els instruments musicals es classifiquen en tres famílies : corda , ____________________ i percussió .
Els instruments de corda poden ser fregats , percudits o ____________________ . Els instruments de vent es divideixen en instruments de vent fusta i ____________________ ____________________ . I els instruments de percussió poden ser de ____________________ ____________________ o indeterminada .

Segons el sistema de classificació ____________________ ( Hornbostel - Sachs ) els instruments es classifiquen en :
1 . ____________________ : instruments que produeixen el so a partir de la vibració d'una corda tensada . Aquests instruments poden ser fregats , puntejats o ____________________ .
2 . ____________________ : instruments que produeixen el so a partir de la vibració d'una columna d'aire . Aquests instruments es divideixen en aeròfons de ____________________ directe o ____________________ ____________________ .
3 . ____________________ : instruments que produeixen el so a partir de la vibració d'una membrana tensada . Aquests instruments poden ser percudits , fregats o ____________________ .
4 . ____________________ : instruments que produeixen el so a partir de la vibració del seu propi material . Aquests instruments es divideixen en ____________________ fregats , percudits , entrexocats , ____________________ i sacsejats .
5 . ____________________ : instruments que produeixen el so per mitjà d'impulsos elèctrics . Els electròfons es divideixen en ____________________ ____________________ o electrònics .