New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Vertrekkende vanuit het ____________________ , dat tussen werkgever en werknemer afgesproken werd , kan de ____________________ RSZ berekend worden . Dit bedrag is de ____________________ bijdrage van elke ____________________ aan de Belgische sociale zekerheid en moet van het brutoloon afgetrokken worden om het ____________________ ____________________ te bekomen .
De ____________________ kan vervolgens als een bepaald percentage van dit ____________________ ____________________ berekend worden . Dit bedrag vormt in feite een ____________________ van elke ____________________ op zijn jaarlijkse ____________________ , maar dient door zijn ____________________ afgehouden en aan de Belgische Administratie der Directe Belastingen betaald te worden . Naast de hoogte van het belastbare loon bepalen ____________________ factoren het percentage van de ____________________ .
Het bedrag dat de werknemer uiteindelijk effectief krijgt , , het ____________________ , bekomt men door de bedrijfsvoorheffing in mindering van het belastbare loon te brengen .

Naast de ____________________ RSZ , die hij in naam van de werknemer afhoudt , dient de werkgever ook zelf de ____________________ ____________________ aan de Belgische Rijksdienst voor Sociale Zekerheid te betalen . Dit bedrag vormt samen met het brutoloon de totale ____________________ van een werknemer voor de werkgever .