New Activity
Play Fill in the Blanks Game
____________________ ____________________ wordt gezien als een van de voorlopers van het kubisme . Vanuit hetzelfde standpunt hij schilderde jarenlang dezelfde Mont ____________________ ____________________ . Hij was er van overtuigd dat hij de natuur kon weergeven vanuit ____________________ zoals ____________________ , cilinders & kegels .

____________________ gaat experimenteren met ____________________ . ____________________ word minder en minder van belang en de essentie ligt in het gebruik van ____________________ en ____________________ .

Voor hem gaat het niet meer om een weergave van de ____________________ maar eerder een spel tussen ____________________ , ____________________ en ____________________ . Hierbij hij nog een stap dichter bij de ____________________ kunst .

____________________ heeft dan weer het ____________________ werken gemaakt . Een van zijn meest bekende werken is ? ____________________ ____________________ ____________________ . Met dit werk word vaak het ____________________ van het ____________________ aangegeven .

____________________ laat zich inspireren door ____________________ ____________________ kunst . Hij heeft een fascinatie voor ____________________ maskers en ____________________ .

Hij experimenteerde constant met nieuwe technieken en kwam zo tot een nieuwe stijl = het ____________________ . Samen met ____________________ ____________________ worden zij hiervan als uitvinders gezien .