New Activity
Play Crossword Puzzle
1 Dit geeft het heen-en-weer-verkeer op je bankrekening weer. Print ze in een selfbankautomaat, laat ze (tegen betaling) opsturen of ontvang ze digitaal (internetbankieren). Bewaar ze, zo kan je op elk moment aankopen en stortingen bewijzen.
2 Dit is een opdracht om steeds terugkerende facturen (bijvoorbeeld je telefoonrekening) rechtstreeks van je rekening af te halen. Geen geld op je rekening is ook geen betaling. Op tijd geld storten is dus de boodschap.
3 Dit is zoals je portefeuille waarin geld binnenkomt en waaruit je betalingen doet. Je kan er geld op storten, afhalen of naar een andere rekening overschrijven. Het is voor dagelijkse uitgaven.
4 Dit is voor geld dat je niet direct wilt gebruiken. Je ontvangt op dat bedrag meer interest dan op een zichtrekening. Van zo’n rekening kan je enkel geld afhalen aan een automaat van je eigen bank.
5 Dit is enkel voor meerderjarigen! Visa, American Express, Eurocard etc. kunnen gebruikt worden in sommige winkels, restaurants in het buitenland, bij aankopen via het internet… Eén keer per maand worden alle uitgaven van je kaart opgeteld en van je bankrekening gehaald.
6 Ben je dit verloren, bel dan naar Card Stop 070 344 344. Ze blokkeren je kaart. Een kaart nadien deblokkeren kan niet, je moet een nieuwe kaart aanvragen.
5
3
2
4
6
1