New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Fa un 10 . 000 anys el clima va deixar de ser tan fred , va canviar la flora i la fauna i es va iniciar una nova etapa , ____________________ . Es van produir enormes transformacions i l'adopció d'una nova forma de vida , el ____________________ .
En el Pròxim ____________________ surgen ____________________ i la ____________________ . Els grups humans passen de ser ____________________ a ____________________ perquè ____________________ les sues pròpies ____________________ i ____________________ i controlen els ____________________ .
Al ____________________ els seus propis aliments , ja no cal traslladar - se d'un lloc a un altre cada un cert temps . Deixen de ser ____________________ per a convertir - se en ____________________ , s'assenten en llocs fixos i apraeixen els primers ____________________ estables .
També es van produir grans avanços tècnics com la fabricacoó de ____________________ de ____________________ per mitjà del ____________________ i el desenrotllament de noves activitas : l'elaboració de ____________________ per a consevar aliments i liquids , la ____________________ i el ____________________ amb fibres vegetals o pells per al vestit .