New Activity
Play Fill in the Blanks Game
En general la vegetació natural que trobem a Catalunya , s'adapta a les condicions del sòl , d'alçada , del ____________________ i de les activitats ____________________ de la zona . Hi ha diversos nivells : la vegetació d'alta muntanya , la vegetación de muntanya mitjana i la vegetació mediterrània .

Vegetació d'alta muntanya o alpina
Es troba a les parts més ____________________ dels ____________________ , per sobre dels 1 . 700m . i fins els 2 . 300 hi ha ____________________ de pi negre i ____________________ . Per sobre dels 2 . 300 només hi ha el prat alpí ( vegetació herbàcia ) .

Vegetación de muntanya mitjana
Ocupa bona part del ____________________ i cap al sud es troba entre els 900 i els 1 . 700m . d'altitud a les ____________________ i Montseny on predominen els ____________________ de pi ____________________ , roures i faigs .

Vegetació mediterrània
Està adaptada al clima ____________________ amb ____________________ i manca d'aigua , creix fins als 900m . i els arbres solen ser de fulla ____________________ , és a dir , que no perden les fulles a la tardor . El bosc més típic és el ____________________ , sovint barrejat amb pins mediterranis ( pi blanc i pi ____________________ ) . També hi ha zones d'alzines sureres .

Cap al sud i a les zones més ____________________ el bosc es va ____________________ i trobem formacions de ____________________ o garriga ( llentiscle , garric , margalló , etc )