New Activity
Play Fill in the Blanks Game
____________________ geld : de munten en bankbiljetten . ____________________ geld : het geld op de ____________________ of ____________________ . Elektronisch geld is geld dat bijvoorbeeld op de chipknip staat . De chipknip zal vanaf 2015 verdwijnen .

Als je meerderjarig bent kun je een creditcard nemen . Bij een creditcard schiet de maatschappij ( Visa , Mastercard , American Express of een andere ) het bedrag voor , en betaal je aan het einde van de maand alles terug .

Een ____________________ is een overzicht van bijboekingen en afboekingen op je ____________________ , ook het ____________________ is hierop te zien . ____________________ wil zeggen dat je in de plus staat oftewel een positief saldo hebt . Bij een ____________________ heb je schuld aan de bank en sta je rood . en hebt je dus een negatief saldo .

Voordeel van ____________________ geld is dat het veilig is en dat je door de ____________________ een mooi overzicht hebt . Nadeel is dat je soms meer uitgeeft dan je door hebt .