New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1 ) Que es poblacio absoluta ? es l'territori es el nombre de ____________________ que hi viuen .
2 ) Que es la dinsitat de poblacio ? es el nombe ____________________ que viuen esn un ____________________ quadrat de superficie .
3 ) Que es la natitat ? es el nombre ____________________ que neixen en un lloc durant un any .
4 ) Que es la mortalitat ? es el nombre de persones que han ____________________ en un lloc durant n any .
5 ) Que es la creixement natural ? es la ____________________ entre el total de neixements o natalitat i el total de defuncions o mortalitat .
6 ) Quin es el reallitat del soldo migretori ? es el resultat de restar - ne del nombre d'immigrant , el nombre ____________________ .
7 ) Comes calcula el creixement real ? Creixement ____________________ = creixement ____________________ + Saldo migratori .
8 ) Quines son les causes migracions ? 1 - ____________________ i economiques : pobres , cerca de miores de vida 2 - ____________________ : guerresi com fictes 3 - ____________________ : reagrupament familiar 4 - ____________________ : huracant i ____________________ .
9 ) Com es distribueixen la poblacio ? La poblacio esta distribuida de manera molt ____________________ pel teritori , un es zones estan molt ____________________ i d'altres gairebé ____________________ .