New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Les Illes ____________________ són un ____________________ situat a la mar ____________________ , davant la costa oriental de la península ____________________ .
El relleu de les Balears és una prolongació de les serralades ____________________ .
A Mallorca la serra de ____________________ ocupa la costa nord - oest , entre sa Dragonera i el cap de ____________________ . Hi es troben els cims més elevats de l'arxipèlag : puig ____________________ ( 1 . 455 metres ) , Massanella , Tomir , Teix , Galatzó . El rocam és de tipus calcari .
Les serres de ____________________ es troben al sud - est de ____________________ entre Artà i Santanyí .
La depressió central o ____________________ està entre les dues serres i entre les badies de ____________________ i ____________________ .
____________________ presenta dues regions ben diferenciades : al nord la ____________________ , formada per materials silicis i al sud el ____________________ format per materials calcaris . El seu cim més elevat és el ____________________ ( ____________________ metres ) .
Eivissa està formada per ____________________ i depressions que s'alternen . La zona muntanyosa es troba al ____________________ de l'illa . Formentera és l'illa més plana . El seu punt més elevat es troba a la ____________________ .