New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Bij een koopovereenkomst zijn er steeds ____________________ of meerdere partijen betrokken . Wij gaan uit van 2 partijen , de koper en de verkoper . De koper betaalt de verkoper een ____________________ . In ruil daarvoor levert de verkoper de koper een ____________________ of ____________________ . Soms moet er geen prijs worden betaald , dan spreekt men over een ____________________ .

Om de geldigheid van de verkoopovereenkomst na te gaan moet er ____________________ zijn van beide partijen die zich verbinden tot de overeenkomst . Daarnaast moeten beide partijen ____________________ zijn . De twee laatste voorwaarden om de geldigheid van een overeenkomst te bepalen zijn : de overeenkomst moet een bepaald ____________________ en een ____________________ oorzaak hebben .

Naast de geldigheid van de overeenkomst hebben zowel de verkoper als de koper enkele verplichtingen . De verkoper is verplicht het goed of de dienst te ____________________ , moet ____________________ vrijwaren en moet ten laatste garanderen dat er geen ____________________ ____________________ zijn . Dit laatste houdt in dat het goed of de dienst een bepaalde belangrijke eigenschap mist .
De koper is verplicht tot het aanvaarden van de levering en het te ____________________ van de prijs .