New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Perdut de viatge en un país desconegut , el príncep ____________________ és atacat per una ____________________ . Mentre lluita per evitar una mort segura , és salvat per les tres ____________________ d'honor de la ____________________ de la ____________________ . Mentre el príncep està encara ____________________ , les tres dames canten la ____________________ del jove . Després decideixen d'anar a portar la notícia a la seva reina , però cadascuna d'elles vol quedar - se prop de Tamino proposant a les altres portar el ____________________ . Després de les discussions , desapareixen . El príncep es desperta i veu el cos inanimat del ____________________ , tot preguntant - se si ha estat un ____________________ o si algú li ha salvat la ____________________ . De sobte , sent el so d'una flauta . S'amaga i veu aparèixer ____________________ , un ____________________ cobert de ____________________ multicolors . En el transcurs del seu primer diàleg , Papageno es ____________________ d'haver ____________________ la serp . Les tres senyores ____________________ i el castiguen per aquesta ____________________ tot donant - li aigua en lloc de vi i una pedra en lloc del pa ensucrat que li donaven habitualment . Per acabar , el redueixen al silenci tancant - li la ____________________ amb un ____________________ d'or .

Les tres dames revelen llavors a Tamino que li han salvat la vida . Llavors li parlen de ____________________ , la ____________________ de la Reina de la Nit , li n'ensenyen el ____________________ i desapareixen . A la vista del retrat , Tamino ____________________ de la noia i somia en la felicitat que l'espera . Reapareixen les tres dames que li confessen de qui és Pamina ____________________ , i - immediatament - sorgeix en Tamino el desig d'alliberar - la . La Reina de la Nit apareix llavors i expressa la desesperació de veure la seva filla ____________________ . Diu finalment a Tamino que si aconsegueix d'alliberar - la , Pamina serà seva per a l'eternitat i la Reina desapareix de sobte . Tamino es pregunta sobre el que acaba de veure i prega als ____________________ que no l'hagin enganyat .

Apareix llavors Papageno , trist de no poder parlar més . Les tres dames reapareixen i ____________________ del seu cadenat , fent - li prometre de no ____________________ més . Aleshores ofereixen a cadascun un ____________________ que els és enviat per la Reina . A Tamino li donen una ____________________ màgica , mentre que Papageno rep un ____________________ màgic . Aquests instruments els ajudaran a triomfar en les ____________________ que els esperen . Els dos homes se'n van a la recerca de Pamina , cadascun pel seu costat .

Al palau de ____________________ , el serf moro ____________________ empaita Pamina fins que es troba amb Papageno . El moro i l'ocellaire es troben de cara a cara . Cadascun espanta l'altre creient estar en presència del ____________________ . Monostatos fuig i Papageno es troba sol amb Pamina . Li revela que un ____________________ vindrà a alliberar - la i afegeix que aquest príncep se n'ha enamorat ____________________ , tan aviat com ha vist el retrat d'ella . Pamina li fa un compliment sobre el seu bon ____________________ . Afectat per aquestes paraules , Papageno li conta llavors la seva tristesa de no haver trobat encara la seva ____________________ . Pamina el reconforta , i la princesa i l'ocellaire es complauen de ____________________ la bellesa de l'amor abans de fugir .

Mentrestant , Tamino és conduït cap als tres temples de la ____________________ , de la ____________________ i de la ____________________ per tres ____________________ que li recomanen de continuar sent ____________________ , ____________________ i ____________________ . Després que no hagin acceptat l'entrada de Tamino en els dos primers temples , un ____________________ se li adreça per explicar - li que Sarastro no és un ____________________ tal com la Reina de la Nit li ha descrit , sinó que , al contrari , és un gran ____________________ . A Tamino , immers en la solemnitat de la cerimònia , se li desvetlla una apassionada set de coneixements i comença a formular ____________________ als sacerdots . Agafa la seva flauta ____________________ i n'acompanya el cant . Es troba llavors envoltat ____________________ salvatges que surten del cau i que vénen per posar - se als seus peus , ____________________ pel so de l'instrument . Només Pamina no respon als sons cristal·lins de la flauta , però sí que ho fa Papageno , que respon a Tamino amb el seu instrument . Content , el príncep intenta unir els dos ____________________ .

Es troben llavors Papageno i Pamina , que espera trobar Tamino abans que Monostatos i els seus ____________________ els agafin . Tot d'una apareixen aquests darrers i el ____________________ ordena llavors que els fugitius siguin ____________________ . Papageno es recorda que posseeix el carilló ____________________ i se'n serveix per ____________________ Monostatos i els seus esclaus , que es posen a ____________________ i a ____________________ abans de desaparèixer . Una fanfara de ____________________ trenca el silenci tot anunciant l'aprició de Sarastro seguit d'una ____________________ de sacerdots . Pamina ____________________ davant el gran sacerdot i li explica que intenta escapar - se de Monostatos . Aleshores aquest apareix arrossegant Tamino , ____________________ .

Tan aviat com es veuen , Pamina i Tamino ____________________ l'una i l'altre en presència de Monostatos i dels sacerdots . El moro els separa i , posant - se davant Sarastro , lloa els seus mèrits ____________________ , esperant de ser ____________________ . Tanmateix , és condemnat a rebre setanta - set cops de ____________________ .

Sarastro ____________________ llavors que Papageno i Tamino siguin conduïts al ____________________ de les ____________________ . El primer acte s'acaba amb un cor que lloa la ____________________ i la ____________________ .