New Activity
Play Fill in the Blanks Game
____________________ anuncia als sacerdots que els ____________________ han decidit de casar ____________________ i Pamina . Però , Tamino , Pamina i ____________________ hauran de passar unes ____________________ abans de penetrar al Temple de la ____________________ que els permetrà oposar - se a les maquinacions de la Reina de la ____________________ . Sarastro prega a ____________________ i Osiris d'atorgar als candidats la força de triomfar sobre aquestes proves .

Els ____________________ interroguen Tamino i Papageno sobre les seves aspiracions . Les de Tamino són nobles , mentre que Papageno només s'interessa pels ____________________ de la vida , incloent - hi trobar una companya . La seva primera ____________________ consisteix en una cerca de la ____________________ . Els sacerdots els ordenen de conservar el ____________________ complet i els deixen sols . Apareixen les tres ____________________ de la Reina de la ____________________ . Tamino els oposa un silenci absolut , però Papageno no se'n pot estar i els parla . Els sacerdots reapareixen per ____________________ Tamino i recriminar la ____________________ de Papageno .

Durant aquesta ____________________ , Pamina és estesa adormida en un ____________________ . Entra ____________________ , decidit a tornar a temptar la virtut de la noia . La Reina de la Nit apareix llavors , fent fugir Monostatos . Dóna un ____________________ a sa filla i li ordena , amb un cant exaltat , de ____________________ Sarastro ; és la cèlebre ____________________ de la Reina de la Nit :

La Reina desapareix , i després Monostatos torna i intenta de fer cantar Pamina . Però ve Sarastro i aparta Monostatos sense miraments . El ____________________ decideix llavors aliar - se amb la Reina . Sarastro declara a Pamina que ____________________ sa mare .

Es tornen a trobar Tamino i Papageno als quals els sacerdots han tornat a demanar de guardar silenci . Com sempre , Papageno no se'n sap estar i dóna ____________________ a una dona ____________________ que se li presenta i que desapareix abans dir - li com se diu .

Entra Pamina i , ignorant el vot de silenci que han fet , s'apropa als dos hòmens . Desesperada que no li responguin , es pensa que Tamino ja no ____________________ , cosa que li trenca el cor .

Els sacerdots reapareixen i proclamen que Tamino serà aviat iniciat . Sarastro el prepara per a les ____________________ proves . Pamina és introduïda al ____________________ amb els ulls ____________________ després que li hagin dit que veuria Tamino per dir - li l'últim adéu . En realitat es tracta d'una prova i Sarastro es dedica a tranquil·litzar - la , però Pamina està massa abatuda per comprendre el sentit de les seves ____________________ .

Mentrestant , a Papageno se li atorga el dret d'acomplir un desig . Demana ____________________ , però pren consciència que li agradaria per sobre de tot de tenir una ____________________ , i canta el seu desig acompanyant - se del ____________________ . La vella reapareix i amenaça Papageno amb els pitjors turments si no accepta de casar - se amb ella . Li jura llavors ____________________ i tot seguit descobreix que és una jove i encisadora companya . Però un sacerdot els separa amb el pretext que Papageno encara no n'és ____________________ .

En un jardí , els tres ____________________ anuncien l'adveniment d'una nova era , de llum i ____________________ . Salven Pamina , agitada per idees de suïcidi , i la tranquil·litzen sobre l'amor de Tamino .

Els sacerdots condueixen Tamino cap a les seves dues ____________________ proves : la del ____________________ i la de l'aigua . Pamina s'ajunta a Tamino , guiant - lo a través de les seves últimes proves . Són acollits triomfants per Sarastro i els sacerdots .

Papageno , sempre a la recerca de la seva ____________________ , està desesperat i considera la possibilitat de penjar - se d'un ____________________ . Els tres genis apareixen i li suggereixen d'utilitzar el carilló per atraure la seva companya . Aprofitant que toca ____________________ , els tres genis cerquen Papagena i la dirigeixen cap al seu amant . Després de reconèixer - se , la parella pot finalment conversar amb ____________________ .

Monostatos porta la Reina de la Nit i les seves dames cap al temple per a una darrera temptativa contra Sarastro . Però l'escena llavors s'inunda de llum i elles s'aparten deixant lloc a Sarastro i al cor dels sacerdots que ____________________ els mèrits dels nous iniciats i exalten la unió per la força , per la saviesa i per la ____________________ . La flauta ____________________ toca les últimes ____________________ de l'òpera .