New Activity
Play Fill in the Blanks Game
( 1a ) De betaler ( ____________________ ) voert de gegevens in in zijn pc . Hij geeft de ____________________ aan ____________________ om het bedrag ( 150 , 00 EUR ) van zijn eigen bankrekening over te schrijven naar de bankrekening van de begunstigde ( ____________________ ____________________ ) .
( 1b ) Deze gegevens komen online terecht bij bank ____________________ .

( 2 ) Alle elementen van de overschrijving worden genoteerd in het computersysteem van ____________________ . De bankrekening van ____________________ wordt meteen ____________________ .

( 3 ) Als PapYrreus straks een rekeningafschrift opvraagt , zal hij vaststellen dat zijn bankrekening bij Argenta ____________________ is met 150 , 00 EUR .

( 4 ) De gegevens op het rekeningafschrift worden door PapYrreus gecontroleerd en vervolgens in de boekhouding geboekt . Daarna wordt het document geklasseerd en later gearchiveerd .

( 5 ) Al de gegevens van deze betaling worden van bank ____________________ doorgegeven aan bank ____________________ . Hierbij wordt ____________________ gebruikt als tussenpersoon .

( 6 ) Alle elementen van de overschrijving worden genoteerd in het computersysteem van ____________________ . De rekening van 3M Belgium ( ____________________ ____________________ ) wordt nu ____________________ .

( 7 ) Als 3M Belgium straks een rekeningafschrift opvraagt , zal hij vaststellen dat zijn rekening bij ING ____________________ is met 150 , 00 EUR .

( 8 ) De gegevens op het rekeningafschrift worden door 3M Belgium gecontroleerd en vervolgens in de boekhouding geboekt . Daarna wordt het document geklasseerd en later gearchiveerd .