New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Fase I : Règim ____________________ antic Caracteritzat per altes taxes de ____________________ i mortalitat per la qual cosa la població es mantenia estancada . Correspon a l'època de l'Antic Règim ( fins a finals del segle ____________________ ) . A grans trets la natalitat era alta , amb mitjanes de cinc fills per dona , però al mateix temps la taxa de ____________________ ____________________ era molt elevada durant el primer any de vida i elevada fins els set anys . Al mateix temps les taxes de mortalitat eren altes i ____________________ de ____________________ baixa .
Fase II ____________________ transició . La ____________________ es manté alta , mentre que la ____________________ tendeix a disminuir , gràcies a les millores en l'alimentació ( els efectes de la Rev . ____________________ permeten un fort progrés agrícola que amb l'incorporació de nous ____________________ i la millora de les tècniques ____________________ posen fi als grans episodis de fam ) i la ____________________ ( sabó , cotó , recollida d'escombraries ) millora els nivells de salut .
Fase III . ____________________ transició . Caracteritzat per una ____________________ de la natalitat ( causes econòmiques i socials ) i la mortalitat continua baixant ( millora de la higiene , ____________________ ? )
Fase IV Nou règim ____________________ . Parlem d'un creixement ____________________ i inclús negatiu , amb baixa natalitat i baixa mortalitat i un procés ____________________ continuat de la població a les economies més ____________________ .