New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Een mens is doorheen zijn leven op zoek naar een ____________________ ____________________ en de daarmee gepaard gaande ____________________ ____________________ . Het begrip ? ____________________ zal centraal staan wanneer mensen met elkaar in ____________________ komen .
De ____________________ ____________________ komt voor dat men zichzelf , ongeacht de individuele ontwikkeling doorheen de tijd en in de verschillende situaties en contexten , steeds als ? ____________________ ____________________ wilt blijven waarnemen .
Onder ____________________ ____________________ wordt verstaan het ____________________ van iemand tot een bepaalde ____________________ te behoren en op die manier door anderen behandeld worden .
Een ____________________ ____________________ wordt op een heel andere manier gevormd dan de ____________________ ____________________ . Het ergens bijhoren speelt voor hen een belangrijke rol inzake een ____________________ ____________________ en beïnvloedt hun ____________________ .
Met ____________________ wordt de ____________________ die ons wordt toegeschreven bij onze geboorte verstaan .
De ____________________ ____________________ zal als volgt worden ____________________ en ____________________ aan de volgende ____________________ . Tot de culturele identiteit behoren o . a . : ____________________ , je ____________________ identiteit , ____________________ of ____________________ .
Als individu zullen we altijd tot één of meerdere ____________________ van ____________________ toebehoren . Dit kunnen we verstaan als ____________________ .
De ____________________ waartoe personen behoren of waarmee ze contact hebben zonder er ____________________ van te zijn , zullen een essentiële rol spelen bij het ____________________ van je ____________________ ____________________ .