New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Bestuurders van ____________________ en ____________________ zien niet alles wat rond hun voertuig gebeurt . Ze hebben ____________________ om hen hierbij te helpen , maar toch blijven dikwijls ____________________ ____________________ over . Dit zijn zones rond het voertuig die de bestuurder onmogelijk kan zien van achter het stuur .
Fiets of sta nooit in de zones waar je ____________________ bent , je loopt er een ____________________ ____________________ !
Blijf op een kruispunt ver achter een vrachtwagen of bus . Is er een verkeerslicht en een ____________________ voor ____________________ op het kruispunt ? Ga dan in het opstelvak staan , ver genoeg voor de vrachtwagen en ____________________ ____________________ om te controleren of de vrachtwagenchauffeur je wel degelijk heeft opgemerkt .
Ga ____________________ ____________________ of ____________________ van een vrachtwagen staan , want je bent er niet veilig . Een vrachtwagen die rechts afslaat , wijkt eerst een beetje uit naar links . En een vrachtwagen die links afslaat , wijkt eerst lichtjes af naar rechts . Je kunt dus verrast worden door de richting die hij uiteindelijk uitgaat ! Houd daarom ____________________ ____________________ van de vrachtwagen .