New Activity
Play Quiz
1. 
Hoi, ik ben Mieke. Ik ben nog jong, maar zou toch graag alleen gaan wonen. Ik heb nog niet zo veel spulletjes, dus veel ruimte heb ik niet nodig. Ik vind het ook niet erg om sommige ruimtes (zoals badkamer, keuken..) te delen met anderen. Welk soort woning kies ik best?
A.
gemeubelde kamer
B.
studio
C.
appartement
D.
sociale woning
2. 
Hoi, ik ben Tuur. Ik ben 20 jaar. Ik sta al een tijdje op eigen benen. Het is niet altijd makkelijk, want mijn inkomen is laag. Daarom ben ik langs gegaan bij een huisvestingsmaatschappij. Ik sta nu op de wachtlijst. Weet jij voor welk soort woning?
A.
Studio
B.
Gemeubelde kamer
C.
Sociale woning/appartement/studio
D.
Huis
3. 
Hallo, ik ben Anna. Ik ben alleenstaand en op zoek naar een woning. Dit moet zeker niet groot zijn. Alles mag zelfs in 1 ruimte staan. Zolang ik maar niets moet delen met anderen, ik heb nood aan privacy.
A.
gemeubelde kamer
B.
studio
C.
appartement
D.
huis
4. 
Onze verhuisdozen staan al klaar! Wij gaan voor het eerst samenwonen. We hebben al goed gespaard, maar iets kopen was toch nog wat duur. Daarom hebben we beslist om te huren. Voor ons is het belangrijk om alles in aparte ruimtes te hebben. Weet jij voor welke woning wij een contract hebben afgesloten van 3 jaar?
A.
studio
B.
appartement
C.
huis
D.
sociale woning/appartement
5. 
Ik zocht iets kleins. Iets tussen een gemeubelde kamer en een appartement in. Ik vind het wel belangrijk om voldoende privacy te hebben. Weet jij in welk soort woning ik woon?
A.
gemeubelde kamer
B.
studio
C.
appartement
D.
sociale woning/appartement