New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els sistema ____________________ està format per ____________________ , que són cèl·lules que transmeten informació de manera molt semblant a com circula l'electricitat pels cables elèctrics .
El sistema nerviós es divideix en : sistema ____________________ ____________________ i sistema ____________________ perifèric .
Dins dels sistema ____________________ ____________________ trobem : ____________________ i la medul·la espinal . A ____________________ hi trobem : el cervell , el ____________________ i el bulb raquidi .
El cervell és l'òrgan més important del sistema nerviós . És ell qui rep i analitza la informació dels ____________________ ____________________ ____________________ i envia ordres a l'aparell locomotor .
El ____________________ està situat sota el cervell i coordina els moviments i manté l'equilibri del cos .
El ____________________ ____________________ es troba a la base de l'encèfal i té contacte amb la medul·la espinal . S'encarrega dels ____________________ ____________________ del cos .
La medul·la espinal es troba dins de ____________________ ____________________ ____________________ i controla molts dels actes que fem automàticament .
El sistema ____________________ ____________________ està format pels ____________________ , que surten de l'encèfal i la medul·la espinal i es distribueixen per tot el ____________________ .
Els nervis es poden dividir en : nervis ____________________ ( transmeten informació dels òrgans dels sentits cap al sistema ____________________ ____________________ ) i els nervis ____________________ ( transmeten informació des del sistema nerviós central cap als músculs o altres ____________________ ) .