New Activity
Play Fill in the Blanks Game
De studierichting Sociale en technische wetenschappen is een ____________________ - richting geschikt voor creatieve en sociaal voelende jongeren die interesse hebben voor ____________________ .
De studierichting wordt sterk bepaald door ____________________ ____________________ , natuurwetenschappen en ____________________ opdrachten .

Binnen het vak sociale wetenschappen gaan we in het derde jaar op verkenning naar onze eigen ____________________ en ____________________ , staan we stil bij de ____________________ ( hoe leer ik ? ) en leren we passend te ____________________ .

Binnen Integrale opdrachten kijken we op een andere manier naar leren , de nadruk ligt op ____________________ ____________________ ____________________ met de bedoeling ____________________ verder te ontwikkelen en nieuwe competenties te verwerven .

Een competentie is een combinatie van ____________________ ( kennen ) , ____________________ ( kunnen ) en ____________________ ( houdingen ) waarmee een persoon in het leven staat .

Er staan ____________________ competenties centraal : onderzoeken , ____________________ , presenteren en ____________________ .

De studierichting stoelt op het idee van ____________________ .
Verbondenheid is een band hebben met ____________________ ( het eigen lichaam en eigen bewustzijn ) , de ____________________ ( familie , vrienden ) , de ____________________ omgeving ( voorwerpen , materialen ) , de ____________________ omgeving ( groep , samenleving , cultuur ) en het ____________________ ( het grotere levensgeheel , de natuurlijke kringloop van leven en dood ) .