New Activity
Play Crossword Puzzle
1 Petit arbre d'origen asiàtic de la família de les rosàcies (Prunus armeniaca), de flors blanques o rosades, el fruit del qual és l'albercoc.
2 Arbre de la família de les lauràcies (Persea americana), de fulles coriàcies i de flors en panícula, el fruit del qual és l'alvocat.
3 Arbret caducifoli de la família de les betulàcies (Corylus avellana), d'aspecte arbustiu, de fulles grosses i arrodonides, el fruit del qual és l'avellana
4 Fruit en drupa de l'albercoquer, globós, de pell vellutada, amb un solc lateral assenyalat.
5 Petit arbre de la família de les punicàcies (Punica granatum), de fulles simples oposades, oblongues, lluents i caduques i de fruits (magranes) en balàustia
6 Fruit de l'avellaner.
7 Arbre de la família de les rutàcies (Citrus sinensis), de capçada arrodonida, fulles agudes, flors blanques i oloroses i fruits en hesperidi, globosos, de polpa dolça i sucosa, i de pela gruixuda, granelluda i de color ataronjat, anomenats taronges.    
8 Planta enfiladissa de la família de les actinidiàcies (Actinidia sinensis), originària de la Xina, de fruit comestible (kiwi).
9 Fruit del magraner
10 Fruit comestible del taronger
11 Arbre caducifoli de la família de les rosàcies (Prunus avium), de fulles ovatooblongues, acuminades i serrades, de flors blanques agrupades en umbel·les sèssils i de fruits drupacis (les cireres).
12 Planta herbàcia anual de la família de les cucurbitàcies, de tiges ajagudes i híspides, fulles orbiculars o reniformes, flors grogues i fruits en pepònide
13 Fruit en baia, piriforme o arrodonit, de l'alvocater, de pela verdosa i polpa mantegosa.
14 Fruit del cirerer.
15 Petit arbre caducifoli de la família de les rosàcies, més o menys espinós, de fulles ovals creuades, flors blanques o rosades i fruits, acerbs o dolcencs, en pom.
16 Planta de la família de les vitàcies (Vitis vinifera), amb circells opositifolis, de fulles (pàmpols) palmatilobulades i irregularment dentades, flors petites en panícula i fruits (els grans de raïm) en baia arrodonida, en panícula, que constitueixen una fruita excel·lent i dels quals és fet el vi.
17 Fruit de la melonera.
18 Fruit comestible de l'actinídia, baia grossa verda, recoberta per una pell marró rasposa i amb borrissol.
19 Fruit comestible de la vinya
20 Fruit carnós i complex de la pomera
2
4
5
19
1
10
9
6
15
7
3
17
16
18
8
12
11
20
13
14